MINI WOK STADHUISPLEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 398 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mini Wok Stadhuisplein. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 9:54 Ik had een wok met sate. Viel me persoonlijk tegen qua smaak en het zag er ook heel kleurloos uit. Ik vond het zonde van het geld, helaas niet voor herhaling vatbaar
26 jan 2023 om 19:40 Toen ik het bestelling binnen had was het wok helemaal gelekt als lag onder het saus van het wok
22 jan 2023 om 19:55 Eten was goed heet bij aankomst. Lekker wokmenu´s en Gyoza Enige minpuntje was dat bij 1 menu de knoflooksaus was vergeten. Zelf maar was chilisaus die in huis was erdoor gedaan.
12 jan 2023 om 19:31 Very good food and big portions, thanks!
10 jan 2023 om 19:49 Niet de juiste bestelling gehad. Gebeld....hadden het druk maar werd niet geluisterd.
14 dec 2022 om 18:40 :)
12 dec 2022 om 13:45 Ik had wok runderhaas die was ver te zoeken en weinig smaak aan heel het gerecht. Jammer.bezorging vond ik wel snel voor een zondag.
8 dec 2022 om 22:08 Chicken tastes weird, needs to be cooked more in my opinion.
13 nov 2022 om 18:51 Ik verwacht dat je klacht serieus wordt genomen maar alles behalve dat. Eten was letterlijk vies van smaak en geen groente te zien.
9 nov 2022 om 20:43 Super lekker en snelle bezorging! Waar voor je geld.
7 nov 2022 om 14:24 Ik vind het altijd jammer om een negatieve beoordeling te geven. De 2 noodles met vis, ontbrak het vrijwel aan vis, ik kreeg de tasje met noodles en bubbletea bezorgd met een laagje saus in het zakje en daar de bakjes noodles en bubbletea in. BAH
26 okt 2022 om 20:07 Heerlijk!