MINI WOK STADHUISPLEIN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 470 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mini Wok Stadhuisplein. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 7:55 Eerste keer besteld hier en het was heerlijk. Eten precies op tijd geleverd. We gaan hier zeker opnieuw bestellen
30 apr 2024 om 3:40 Eten is altijd goed. Maar met enige regelmaat zit het hele zakje vol saus. Verder niet zon probleem. Maar wellicht is een andere verpak methode handiger. Een die wat vervoersveiliger is
8 apr 2024 om 6:52 De bezorgde eten klopte niet met de bestelling.
2 apr 2024 om 19:23 With all respect, the sweet and sour chicken was the worst thing i ever ate. Couldn’t finish it. It had no flavour and was awful. The boba was okay.
19 feb 2024 om 14:35 Was er nog lang voor de geschatte tijd. Was goed warm. Eten bij mini wok is altijd heerlijk, goed warm en gewoon af.
6 feb 2024 om 20:09 Ze zijn hier óf mega begaan met de dieren, óf intens gierig. Zelfs met de optie 'extra runderhaas' moest ik goed zoeken. Even nagebeld, er was écht extra vlees aan toegevoegd. Triest gedoe, bestel hier als je vegetarisch bent.
24 jan 2024 om 19:57 Wij vonden het vrij smakeloos. Ik geloof niet dat wij daar nog iets bestellen
7 jan 2024 om 1:32 Super lekker! Bubble tea & bites besteld.
5 jan 2024 om 23:56 Niet speciaal en weinig extra vlees gekregen ondanks extra betaling.
4 jan 2024 om 21:25 Als altijd heel lekker warm eten en snel bezorgd. Top
26 nov 2023 om 15:24 Snel bezorgd en warm! Lekker eten
11 nov 2023 om 22:03 Was veel te nat van de saus en de extra dingen die ik bij had had besteld zoals kip en pinda saus zat er niet bij dus erg slecht aangezien je er voor moet betalen